Skip to content

Helkroppsmassage stockholm massage bromma

helkroppsmassage stockholm massage bromma

Massage & övriga kroppsbehandlingar. Sök tid · Aromamassage 60 min. 60 min ,00 kr Mer info. En ljuvligt sinnlig massage, med eteriska och vegetabiliska. Helkroppsmassage i Stockholm / Malmö. Produktbild för Helkroppsmassage (1/ 1) Upplevelsen inleds med att du konsulterar med massageterapeuten och. En djupgående massage som mjukar upp musklerna, lossar spänningar, stagnationer och får igång flödet i hela kroppen.

Helkroppsmassage stockholm massage bromma - dating

Indonesisk akupressur är en helkroppsmassage från Java som har tagits till Sverige. Helkroppsmassagen utförs av en professionell massageterapeut Tillåt dig att varva ner samtidigt som du får ny kraft och energi Du väljer själv inriktning i samråd med massören Helkroppsmassage stockholm massage bromma upplevelsen: Fokus ligger på massage men berör samtidigt andra faktorer som kan påverka hälsan och ditt välbefinnande. Hot Stone massage 90 min 90 min ,00 kr Mer info.

Videos

Vietnam traditionell massage i Stockholm Solna En djupgående massage som mjukar upp musklerna, lossar spänningar, stagnationer och får igång flödet i hela kroppen. Välkommen till GreenRoom Spa & Massage, det lilla företaget med stort hjärta! Här kliver du in i en oas som har fokus på avkoppling och återhämtning. Hos oss. Massage Stockholm, Bromma. Chakra- massage med Auro-Soma Indonesisk akupressur är en helkroppsmassage från Java som har tagits till Sverige.

Helkroppsmassage stockholm massage bromma - dating

Det blir som en kombinerad Yogaklass och terapeutisk behandling samtidigt! Lymphflödes-massage är en oljemassage som består av mjuka, avslappnande cirkelrörelser över hela kroppen, med syfte att öppna dina lymphkärl och öka utrensningen av slaggprodukter. Naprapati Zumba Däck, däckverkstäder Coachning Yoga Akupunktur Healing Ögonfransförlängning Terapi Hälsa Kosmetisk tatuering.

0 thoughts on “Helkroppsmassage stockholm massage bromma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *